Etusivu

LOUNAS VKO 29.

 

MAANANTAI

Dominikalainen naudanpata, parmesan paneroitu kesäkurpitsa, timjamiperunat, kevätsipuli smetanakastike, tyrnirahka, kesäinen salaattibuffet.

TIISTAI

Makkarastroganos ja riisi, gratinoitu kukkakaali, marjarahka, kesäinen salaattibuffet.

KESKIVIIKKO

Kaalikäryleet, kermakastike, uudet perunat, mansikkakiisseli, kesäinen salaattibuffet.

TORSTAI

Pannupihvi, sienikastike, hernekeitto, pannari, hillo, kermavaahto, kesäinen salaattibuffet.

PERJANTAI

Pasta bolognese, juurestomaattikiusaus, suklaamousse, kesäinen salaattibuffet.

 

LAUANTAI

Talon savustettu lohi, uudet perunat, kermaviilikastike, yrttimarinoitu porsaanulkofile, valkosipulikastike, krouvin leivos, kesäinen salaattibuffet.

SUNNUNTAI

Grillattu porsaankyljys, colakastike, timjamiperunat, krouvin leivos, kesäinen salaattibuffet.

 

Lounas arkisin klo 10.30-14.00.Lauantaina klo 12-15.

Lounaaseen kuuluu lämmin ruoka, keitto, runsas salattipöytä, jälkiruoka, talon leipä, kahvi/tee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.